Loading ... ... vent!
 

Find: De gule sider | DGS Firmaer | DGS navne | DGS Kort & Ruter | Krak | Google Kort
Søg billeder: Google.com | Bing | Yahoo  Oversættelse: Google Translate
 

Brug høkasse

 
Indrykket: 23-01-2007
Madlavning

Hvis man laver mad der skal koge længe kan der spares meget ved at bruge en høkasse, og man undgår at maden brænder på.

Når maden er varmet igennem stilles gryden i høkassen, som holder på varmen så maden kan koge færdig uden at stå på komfuret.

Kassen kan være en hvilken som helst beholder fyldt op med sammenkrøllet avispapir eller andet der kan holde på varmen. Husk at pakke gryden ind hele vejen rundt så varmen ikke har nogle steder at slippe ud.

Lad ikke maden stå og blive kold i høkassen, for så har bakterierne gode betingelser.
Hvis maden skal stå længe i kassen, så lad den koge et par minutter på komfuret hver anden time og lige inden servering. Det holder temperaturen oppe og slår bakterierne ihjel.

Bedømmelse: 6.49 af 10





 

Seneste nyheder:
Skolelederne: Lockout kan betyde mindre pensum
Gidseltagers advokat kritiserer politiet: Jeg må ikke tale med min klient
Følg Thorning-Schmidts pressemøde live
LIVE - Målområdet er nu afspærret gerningssted
Borgere løber storm på Skat efter ændringer i opgørelser
Gå til nyheder

Find information om: Skolelederne: Lockout kan betyde mindre pensum Gidseltagers advokat kritiserer politiet: Jeg må ikke tale med min klient Følg Thorning-Schmidts pressemøde live LIVE - Målområdet er nu afspærret gerningssted Borgere løber storm på Skat efter ændringer i opgørelser Info Guide Fakta Guiden Leksikon side
(Hovedkategori: Gode råd)






 
Du er her: Brug høkasse - (Hovedkategori: Gode råd)
Alt i DK - Guide til online DK - Madlavning - - info om Brug høkasse -
 


Oplysninger på denne side må ikke erstatte professionel rådgivning.
Handlinger der foretages udelukkende udfra oplysninger på denne side er på eget ansvar.