Loading ... ... vent!
 

Find: De gule sider | DGS Firmaer | DGS navne | DGS Kort & Ruter | Krak | Google Kort
Søg billeder: Google.com | Bing | Yahoo  Oversættelse: Google Translate
 

Kildevand

 
Indrykket: 28-07-2010
Drikke

Kildevand er vand, som er kommet fra en kilde. I dag er udnyttes det kommercielt og det tappes på flaske for derefter at blive solgt. Der er forskellige slags kildevand, afhængige af hvilket tapperi, der tapper vandet. En nyhed er kildevand med smag af asparges. Vandet sælges primært i supermarkeder og kiosker og på cafeer.

Tidligere kom det meste kildevand fra udlandet (især frankrig og italien), mens der i dag produceres en rigtig meget kildevand i Danmark. Især i Jylland er der flere kilder der udnyttes til produktion af dansk kildevand.

I dag er det mest kendte danske kildevandsmærke nok Aqua D’or, der står for over halvdelen af al den kildevand der sælges i Danmark. Andre kendte mærker fra Danmark er for eksempel Egekilde, Kildevæld og Carlsberg Kurvand.

Dansk kildevand er billigere end de flere udenlandske alternativer og det har ført til at man i flere og flere firmaer støder på kildevandskølere eller vand på flaske fra de store danske mærker.

 

Seneste nyheder:
Dansker i Boston: Folk er chokeret
Olesen vil vinde US Masters
FCK tæt på mesterskabet efter højdramatisk sejr
Elsdyr, bison og vilde heste på vej til Danmark
Brøndby: Usmagelige udtalelser fra FCN-formand
Gå til nyheder

Find information om: Dansker i Boston: Folk er chokeret Olesen vil vinde US Masters FCK tæt på mesterskabet efter højdramatisk sejr Elsdyr, bison og vilde heste på vej til Danmark Brøndby: Usmagelige udtalelser fra FCN-formand Info side Fakta Guide Leksikon Guiden
(Hovedkategori: Leksikon)


 
Du er her: Kildevand - (Hovedkategori: Leksikon)
Alt i DK - Guide til online DK - Drikke - - info om Kildevand -
 


Oplysninger på denne side må ikke erstatte professionel rådgivning.
Handlinger der foretages udelukkende udfra oplysninger på denne side er på eget ansvar.