Loading ... ... vent!
 

Find: De gule sider | DGS Firmaer | DGS navne | DGS Kort & Ruter | Krak | Google Kort
Søg billeder: Google.com | Bing | Yahoo  Oversættelse: Google Translate
 

Trylledej

 
Indrykket: 21-01-2008
Madlavning

Trylledej er lavet af mel, salt og vand. Det bliver bagt adskillige timer i ovnen og bliver hårdt og kan derved dekoreres og lakkes. Det bliver brugt i mange lande, specielt til dekorative formål. I Grækenland laves f.eks. kranse af trylledej til bryllupper.

Eksempel på en opskrift på trylledej: 3 dl dyr mel med højt indhold af gluten, 5 dl billigt mel med et lavt indhold af gluten, 3 dele fint salt, 1 dl kartoffelmel og 3,5 dl varmt vand med en spiseskefuld olie i. Dejen skal være blød, men uden at klistre. Trylledejen bages i ovnen ved 50 grader, da dejen ellers får revner. Bagetiden er afhængig af størrelse og tykkelse på dejen. Varmluft og mikroovn kan ikke anvendes.





 

Seneste nyheder:
En fejl? 41,1 mio. er budt på Holger Danske
Cykelturist knivdræbte 21-årig i Christiansfeld
VKO kræver ny løsning på SU-dom
Ny app: Nu kan du følge kongehuset på mobiltelefonen
Stor usikkerhed om faren ved Kinas fugleinfluenza
Gå til nyheder

Find information om: En fejl? 41,1 mio. er budt på Holger Danske Cykelturist knivdræbte 21-årig i Christiansfeld VKO kræver ny løsning på SU-dom Ny app: Nu kan du følge kongehuset på mobiltelefonen Stor usikkerhed om faren ved Kinas fugleinfluenza Leksikon Guide Guiden Fakta Info side
(Hovedkategori: Leksikon)






 
Du er her: Trylledej - (Hovedkategori: Leksikon)
Alt i DK - Guide til online DK - Madlavning - - info om Trylledej -
 


Oplysninger på denne side må ikke erstatte professionel rådgivning.
Handlinger der foretages udelukkende udfra oplysninger på denne side er på eget ansvar.