Loading ... ... vent!
 

Find: De gule sider | DGS Firmaer | DGS navne | DGS Kort & Ruter | Krak | Google Kort
Søg billeder: Google.com | Bing | Yahoo  Oversættelse: Google Translate
 


 
1 - 9: Nyeste Madlavning
 
Gode råd
 
Frostvarer
(Gode råd > Madlavning)


Tø frostvarer op i køleskabet, så kan frostvarene være med til at køle køleskabet ned, og det skal herved bruge mindre strøm....
Gode råd
 
Brug høkasse
(Gode råd > Madlavning) - (Rating:6.49)


Hvis man laver mad der skal koge længe kan der spares meget ved at bruge en høkasse, og man undgår at maden brænder på Når maden er varmet igennem stilles gryden i høkassen, som holder på varmen s&...
Gode råd
 
Pålægschokolade på kagen
(Gode råd > Madlavning) - (Rating:8.74)


Når du laver en kage med chokolade på, så læg pålægschokolade på den varme kage og lad det smelte Pålægschokolade er billigere end chokoladeplader per kilo. Den har et højere indhold af k...
Gode råd
 
Kogning af æg
(Gode råd > Madlavning) - (Rating:3.49)


Når du skal koge æg kan du med fordel bruge skold hedt vand fra hanen før du sætter gryden på komfuret. Det gælder selvfølgelig ikke hvis du er nød til at lade det løbe længe før ...
Gode råd
 
Æggekogning
(Gode råd > Madlavning) - (Rating:7.82)


Opkog vandet og læg æggene i, sluk for kogepladen og lad det stå i 10 min. Herefter er ægget alm. hård kogt. Venlig hilsen Anja fra Rask Mølle...
Gode råd
 
Læg låg på gryden
(Gode råd > Madlavning) - (Rating:8.19)


Læg låg på gryden, når du laver mad. Ellers bruger du over tre gange så meget el/energi. ...
Gode råd
 
Fløderester kan fryses til senere brug
(Gode råd > Madlavning) - (Rating:8.22)


Ofte står man tilbage med en lille rest fløde, når man har brugt noget til maden eller den varme cacao. Men i stedet for at hælde resten ud eller lade den blive sur i køleskabet, kan du fryse den ned. Du kan eventu...
Gode råd
 
Kogning af æg
(Gode råd > Madlavning) - (Rating:6.37)


Kog i lidt vand. 1/2 cm vand er nok til at koge æg...
Gode råd
 
Bagværk og ovnretter
(Gode råd > Madlavning) - (Rating:6.36)


Sæt bagværk og ovnretter i en kold ovn og udnyt eftervarmen dvs. sluk for ovnen 5-10 minutter før maden er færdig....



Hvis du har du materiale til katagorien "Madlavning" så indsend det til os. Hovedkategori: Gode råd








 
Du er her: - (Hovedkategori: Gode råd)
Alt i DK - Guide til online DK - Madlavning - - info om  -
 


Oplysninger på denne side må ikke erstatte professionel rådgivning.
Handlinger der foretages udelukkende udfra oplysninger på denne side er på eget ansvar.